STEP_UP MULTIPLIER EVENEMENT IN KROATIË

Het Kroatische Instituut voor Volksgezondheid (CIPH), partner in het Erasmus+ project STEP_UP | Stop epidemic growth through learning, organiseerde op 25 november een Multiplier Event. Aan het evenement namen 38 deelnemers deel, waaronder 27 deelnemers van regionale volksgezondheidsinstituten en 11 van het CIPH.

In de plenaire sessie presenteerde Željka Draušnik van het CIPH, het project en legde de belangrijkste doelstellingen en resultaten ervan uit: het STEP_UP educatieve spel, het Handboek Sociale en Politieke Maatregelen, de Toolkit voor professionals en trainingsmethodologie en de Virtuele Bibliotheek.

Daarna hielpen Ana Ištvanović en Bojana Raičković, beiden van het CIPH, de deelnemers bij het testen van het onlinespel (nu nog in het Engels, maar binnenkort ook in het Kroatisch). Ook evalueerden ze de gekozen aanpak en de algemene methodologie, zodat de deelnemers uit de eerste hand toegang kregen tot de inhoud. De deelnemers reageerden positief op het spel en gaven waardevolle feedback.