ISIS heeft vrijwilligersgroepen geïnterviewd voor advies over het spelontwerp

De workshops die in de partnerlanden Portugal, Nederland, Kroatië, Spanje en Duitsland gehouden zijn met verschillende betrokkenen die actief waren bij de COVID-19 pandemie, dienen als basis voor de uitwerking van realistische uitdagingen die de spelers moeten overwinnen om een pandemie in het STEP_UP spel in te dammen.

Op 29 juli sloot ISIS Social Research de gesprekken af met vertegenwoordigers van de Duitse buurthulpgroepen uit Frankfurt-Nordend, Hanau-Kesselstadt, Groß-Auheim en Hainstadt. Wij danken hen voor hun inzichten in goede en slechte ervaringen tijdens de pandemie, die onze spelscènes zeker zullen verrijken.

Voor meer informatie over het project en het spel kunt u terecht op onze project-website: https://stepupgame.eu