Open oproep voor de COVID19 virtuele bibliotheek van STEP_UP

Het internationale project STEP_UP – Stop Epidemic Growth Through Learning heeft zojuist een virtuele bibliotheek gelanceerd die meer dan 200 maatregelen bundelt die in het kader van de preventie en beheersing van de COVID19-pandemie werden uitgevoerd en gedocumenteerd.

Wil je dat jouw werk in deze virtuele bibliotheek wordt opgenomen? Ken je maatregelen of goede praktijken die zouden moeten worden opgenomen? Er staat een internationale oproep open om maatregelen en goede voorbeelden in te dienen die in deze online repository zullen worden opgenomen.

STEP_UP, gefinancierd door Erasmus+, wordt gecoƶrdineerd door SHINE 2Europe, een Portugese MKB en uitgevoerd met 4 partners uit verschillende Europese landen: AFEdemy, age-friendly environments academy (Nederland), ISIS-Sozialforschung (Duitsland), Croatian Institute of Public Health (Hrvatski zavod za javno zdravstvo – HZJZ) (KroatiĆ«) en Wise Angle (Spanje), om een training tool te ontwikkelen voor werkers in het sociale en gezondheidszorgdomein. De tool is een online leerspel.

Gedetailleerde projectinformatie vind je hier.